Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Man kan byta ut fyllningen med fetaost och tärnad salami istället, vilket också blir gott, då brukar jag strö lite tärnad feta och salami uppepå kycklingen också