Äggsås med kokt fisk En klassisk retrohusmanskost som hade sin höjdpunkt på 50-talet när frysboxen började komma in i hemmen och man kunde köpa fryst fisk Sandbergs receptblogg
Vegetariska wraps med rostade kikärtor, fetaost och tzatziki Wraps är verkligen perfekt utflyktsmat eller lunch nu på sommaren. Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat Bambi
Vaniljpuckar - vaniljglass på pinne Regnet det öser ner, tror det hade på känn att jag gick in och svirade om till springkläder, suck, springer väl ut så fort det slutar och hoppas på att klara min runda innan nästa skur kommer Victorias provkök
Grillade majskolvar med pecorino, bönsalsa och sötpotatismos Tillagning. 1. Sötpotatismos. Skala och skär sötpotatisen i bitar. Koka den i saltat vatten ca 15 min tills potatisen är mjuk www.tasteline.com
Macaroni and cheese Sätt ugnen på 200°. Koka makaronerna enligt anvisning på förpackningen. Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull Arla
Ungrostade kikärtor med parmesan och rosmarin Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er Citroncest -
Färskpotatis i ugn Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisarna, halvera dem och lägg i kallt vatten en stund. Låt potatisarna rinna av receptcentralen.se