Chiafrön var verkligen i ropet för några år sedan och nu har även jag testat det. Jag använder jag det istället för gelatin/AgarAgar eftersom det är lättare att få tag i än AgarAgar, smakar mindre, är fullproppat med protein, vitaminer, antioxidanter och innehåller mer omega-3 än någon annan naturlig källa och är såväl paleo, gluten- och laktosfritt
Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa dadlarna i en mixer. Tillsätt jordnötssmör, vaniljpulver, kokosolja och mandelmjölk och mixa till en jämn smet
Kakan innehåller vare sig vitt socker eller vitt mjöl utan bakas på färska dadlar och mandelmjöl. För den skull kan jag inte låta bli att visa er mitt försök att baka en kladdkaka som inte bara är god utan dessutom
Ja, vi fortsätter väl med nyttiga bröd eller vad tycker ni. -) Detta är dock inget lchf bröd, i alla fall tror jag inte att dadlar är ok i lchf världen (och ju egentligen inte morötter heller) men det är i alla fall ett paleobröd
Något jag verkligen har saknat under tiden vi varit utan kök är att laga god mat och att baka. Både Mr och bonuspappa åt med god aptit och godkände kakan (den går alltså hem hos kräsna sockerråttor också
Gröten innehåller bland annat jordnötssmör (ekologiskt och sockerfritt ofc), päron och banan. Hittade ett toppenfint frukost-tips på en blogg jag har följt under en ganska lång tid, nämnligen ptbyemma