Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
I helgen har jag bakat Glutenfria Hallongrottor, dom blir en aning sköra med en gång dom kommer ut av ugnen så bli inte skärrad om du tar en rykande färsk och den bara smular sönder, utan ge den en stund att svalna och sätta sig så kan du ta den ur pappret, men var försiktig, lite sköra är som, men dagen efter kan du enkelt dela en i två med en vass kniv
Testade Mat-Tinas recept på citronkola efter ett tips från Vicktoria W på facebook. Supergott. Nästa gång ska jag nog prova ha i endast hälften av kokosfettet, då det i slutet inte riktigt ville blanda sig med resten av smeten
1. Värm mjölken till 37º och rör ner jästen. Tillsätt pofiber och låt blandningen stå i 10 minuter. 2. Rör i saffran, kesella, socker, salt och 5 dl mjölmix
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten