Jag gillar alla former av potatis och ikväll hade vi klyftpotatis till maten. Du behöver. Potatisoljasalt och örtkryddorSkrubba av och skär potatisen (med skalet på) i klyftor och lägg den på en ugnsplåt
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Ett litet tips till er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccoli med. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen