Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
22 Jan. 18. 20. Dessert. 0kommentarer. I fredags hade vi middags gäster och då bjöd jag på denna dessert. Det är en vitchokladpannacotta och en pannacotta med lime och mynta
När jag ser ett spännande recept i en tidning, på Instagram, i en kokbok eller som det här, på Facebook, då fotar jag alltid receptet för att inte glömma bort att testa det
Söndag igen. Vilken skön helg som precis passerat. Jag har tagit det rätt lugnt, tränat och jobbat lite. Fantastiskt att våren är påväg, fina blommor växer vid husknuten, solen kikar fram och värmer trots att det i helgen blåst en del i Örebro
Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor. De är farligt goda, superenkla att göra och dessutom proffsigt snygga
Här hemma så älskade alla denna paj när vi åt den som efterrätt. Här kommer äntligen receptet på den gudomliga hallonpajen med vaniljsås inuti som jag visade er förut på Instagram (där heter jag @bambiblogg)
Detta recept är snäppet mer avancerat än vanliga maränger där man bara vispar smeten. Schweizisk marängsmet sjudes i vattenbad, vilket gör den mer stabil
After eight är så gott. Så idag gjorde jag en after eight tårta till cafét på kyrkan. Fick det här receptet på After Eight tårta av min moster, grymt god och chokladig är den