Thaimat 1

Thaimat 1

  • 2 Recept
Mina favoriter
Thailändsk kycklinggryta - Paneng

Thailändsk kycklinggryta - Paneng

1 st gul lök, finhackad. 1 st vitlöksklyfta, pressad eller riven. 2 st citrongräs, krossade eller 10 st kaffir limeblad, finstrimlade. 1 msk kycklingfond (Bongs). 1 st röd färsk chili, fingerstorlek, finhackad. 1 kruka thaibasilika. 1 st gul lök, finhackad. 1 st vitlöksklyfta, pressad eller riven. 2 st citrongräs, krossade eller 10 st kaffir limeblad, finstrimlade. 1 msk kycklingfond (Bongs). 1 st röd färsk chili, fingerstorlek, finhackad. 1 kruka thaibasilika
Thaigryta Massaman med kyckling och massor av grönsaker

Thaigryta Massaman med kyckling och massor av grönsaker

4 rejäla portioner3 kycklingfiléer, skivade i tunna bitarTvå burkar MRS CHENG'S grytbas Massaman Curry1 burk minimajskolvar, delade på längden1 stor burk hela champinjoner, stora delade på mitten (eller färska)1 röd paprika i strimlor1 grön paprika i strimlor1 strimlad purjolök1 stor morot i strimlorNeutral olja, t. 1 burk minimajskolvar. 1 stor burk hela champinjoner. 1 röd paprika i strimlor. 1 grön paprika i strimlor. 1 strimlad purjolök. 1 stor morot i strimlor