Agnetas Mat

Agnetas Mat

  • 17 Recept
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Insalata di broccoli

Insalata di broccoli

300 g broccoli (färsk eller djupfryst). 12 msk citronsaft. 11 klyfta vitlök, fint flisad. 12 msk olivolja
Enkla potatiskakor i ugn

Enkla potatiskakor i ugn

500g potatis. 2 morötter. 1 stor palsternacka. 1/2 gul lök. 1 ägg. 2,5 dl grädde. salt, peppar, oregano. ströbröd*
Chokladkaka med kokostosca

Chokladkaka med kokostosca

Den här kakorna kan jag verkligen rekommendera. De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria
Lax med feta-pestoröra 

2 pers.

Lax med feta-pestoröra 2 pers.

1. Sätt ugnen på 175 C och lägg laxen på en ugnssäker form. Sätt på potatisen. 2. Smula fetaosten och blanda i pesto, salt och peppar
Oxfilé provencale oxfile med vitlökssmör

Oxfilé provencale oxfile med vitlökssmör

upp potatis och tomater på ett ugnssäkert fat och ställ in i ugnen så att det blir varmt. Kryssa tomaterna i botten och ställ med fästet en i varje hörn samt sätt in när det är 20 minuter kvar. 4 tomater
Oxfilé Provençale

Oxfilé Provençale

Strö över persiljan och servera – gärna tillsammans med grillade tomater och nyskördade, vackra grönsaker