1 Dressing:2
msk citronsaft 1 klyfta vitlök, fint flisad 2 msk olivolja 1 tsk saltSkölj den färska broccolin och dela den i små buketter. Lägg buketterna i kokande, lättsaltat vatten och koka i ca 2 minuter. Var noga med att inte koka för länge, för broccolin ska behålla sin spänst. Häll av kokvattnet och spola med kallt vatten. Låt broccolin rinna av väl. Blanda citronsaft, vitlök, olivolja och salt i en skål. Tillsätt broccolibuketterna och blanda noga men försiktigt. Klart att servera!
 Det smakar friskt & fräscht & ifall ni gillar broccoli tycker jag ni borde testa att göra detta. Skölj den färska broccolin & dela den i små buketter
Det här är Sallad Nicoise on acid. Syrligt, salt och sött. Massor med smak. Röran kan man göra i förväg, till och med någon dag innan, sen är det bara att koka potatisen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Koka tortellinin och kyl ner direkt i en bunke med kallt vatten. Riv mozzarellan i 2x2 cm stora bitar. Dela melonen, kärna ur och kula med hjälp av en tesked ut det mest av köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.