Middag

Middag

  • 5 Recept
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

God fortsättning till er alla. Nu är det åter vardag och lite mer rutin på dagarna även om det snart är helg igen…
Kraschade potatisar

Kraschade potatisar

Sätt ugnen på 200°C. Häll olivolja på en plåt. Rulla runt potatisen lite i oljan. Tryck till varje potatis ordentligt så att de blir en dryg cm tjocka
Klyftpotatis med örter och parmesan

Klyftpotatis med örter och parmesan

Klyftpotatis med örter och parmesan är en av mina favoriter när det kommer till tillbehör, speciellt om det vankas något grillat
Gratinerad lax med basilika och västerbottensost.

Gratinerad lax med basilika och västerbottensost.

Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås