Kotletter

Kotletter

Fläskkotlett fylld med ädelost och skinka

Fläskkotlett fylld med ädelost och skinka

Denna gång försökte jag hetsa upp några fläskkotletter. Själv tycker jag fläskkotletter kan vara allt från hur goda som helst till rätt tråkiga beroende på hur dom handlades

Italiensk basilikakotlett

Lägg skivad tomat på kotletterna. Lägg kotletterna överst. 4 portioner4 stora fläskkotletterSmör till stekningSaltPeppar4 skivade tomater2 dl riven ost, mozzarella eller gräddost2 tsk färsk eller fryst hackad basilika eller 1 tsk torkadServering2 msk tomatpuré2 dl grönsaksbuljong2 msk klippt persilja1 krossad vitlöksklyfta4 portioner pasta Skär bort det mesta fettet, skåra kanten. Stek kotletterna i smör ca 2 minuter per sida. 4 stora fläskkotletter
Kotlett med svampsås

Kotlett med svampsås

Lägg runt kotletterna och låt fräsa med. Krydda kotletterna och stek i smör, ca 2 minuter per sida. 2 st kotletter