Fräs bulgur i curry och smör i en kastrull. Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, äpple, nötter och smulad fetaost tillsammans korven i en stor skål
Ta kastrullen av värmen låt bulgur/couscos ånga av och rör dom fluffiga. 1-2 granatäpplen1 tärning grönsaksbuljong5 dl vatten½ gr saffran1 pressad vitlöksklyfta1 tsk harissa, kryddblandning brukar finnas i välsorterade livsmedelsbutiker1 tsk nystött kardemummakärnor2½ dl bulgur eller Pärlcoucos1 burk, 400gr kikärtor eller kidney bönor2 msk olivoljaca 2 dl strimlad torkad frukt tex aprikoser, fikon, dadlar, russin, katrinplommon1 dl grov hackad sötmandlar4 msk hackad myntaca 400 gr hallomiYoghurtsås. Tillsätt bulgur eller couscos och koka under lock ca 10 min eller enligt anvisningar på paket. 2½ dl bulgur
Blanda grönsaker, bulgur, oliver och ruccola. Bulgur med kyckling och fetaost2 dl bulgur1 hönsbuljongtärning2 vitlöksklyftor1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex Findus Green deli 400g)1 dl oliver50 g ruccola500 g kycklingfilé1 pkt fetaost (150g)salt och pepparKoka bulgur med buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen. 2 dl bulgur