Husmanskost i all ära; återuppliva klassiker på nytt sätt: Slökokt dillkött och ett snabbt hett boktips Dillkött. 4 port. 400-450 g grytbitar. 1 skivad morot. 1 gul lök skuren i bitar. 10 vitpepparkorn. 1 lagerblad. 1 tsk salt Mat
HUSMANSKOST I FORM AV MORMORSMAT Kotletten blev sedan till en riktigt god middag. Maten får jag numera laga till själv. Brukar dock inte bjuda mormor på mat, men väl fika Malin's Diner
Tysk husmanskost: Wienerschnitzel (4 tomatskivor). Garnera varje schnitzel med en citronskiva (och ev en tomatskiva), 2 sardellfiléer och en matsked kapris. 4 citronskivor (4 tomatskivor) Matmammans Julblogg
Raggmunk med fläsk och lingonsylt 1500 g rimmat sidfläsk. 500 g rimmat sidfläsk lingonsyltGör en smet av ägg, mjöl och mjölk. 800 g potatis www.koket.se