Hösten är här och med den alla långkok, grytor och soppor. På torsdagarna under vinterhalvåret går ofta Chrisse iväg med jobb och äter det på Rådhuskällaren i Malmö
Här har jag först kokat fläsklägget för att sedan plocka isär det och gjuta till en terrin. Till detta är det ljuvliga grönsaker och belugalinser allt toppat med en härlig buljong smaksatt med hoisinsås
Ett sätt att korta ner koktiden och få fin koncentrerad smak är att använda tryckkokare. Ett försök att hoppa över blötläggningen och koka med tryckkokare fungerade dock inte så bra
Då var det måndag och vardag igen och man vill gärna har snabblagade goda maträtter till middag då alla kommer hem hungriga och trötta från jobb o skola
Men jag tror att det här helt enkelt var en förenklad variant och att det ska till fler kryddor. Barnen åt dock med god aptit och av högreven var det faktiskt inte mycket kvar
SlowCooking är otroligt lätt och man behöver inte vara någon mästerkock. Crock-Pot är originalet bland slow cooker och grytan finns i flera olika modeller och säljs på många butiker i Sverige och Norge
Spray the inside of a slow cooker with cooking spray. Put the onions in the slow cooker. Place the pork in the slow cooker fat side up and pour in the vinegar and apple cider