På Gabys inrådan testade jag receptet på cornbread i boken, jag har tänkt göra cornbread en tid, men efter ett annat recept (som jag sparar till senare)
Nedan kommer recepten på min variant av min mexikanska favoritmat, nämligen tacos i form av glutenfria majstortillas, syrlig rödlök, tomatsalsa med koriander, avokadokräm med lime och vita bönor samt stekt bön – och paprikaröra
Ville delge mig av receptet, som vi fick med posten från Coop. Vi äter inte tacos/nachos/burritos osv särskilt ofta, men i fredags hade vi tacoskväll Vi gjorde en jättegod gratäng med grönsaker och nachos som tillbehör
Matsedel vecka 13. Godkväll. Hur var det nu man säger igen. Bättre sent än aldrig. Ja, jag inser att det är måndag, vilket innebär att veckomatsedel skall vara på plats på bloggen
Gokväll på dig. Igår var det 19 dagen i Mexico och det betydde vår sista dag där, vi tog det lite lugnt på förmiddagen, sen blev det lunch och efter det lite shopping och middag