Hoppas att alla har haft en bra nationaldag. Själv så avslutade jag kvällen med att grilla. Till köttet gjorde jag en grillsås med basilika, vitlök, lime och ruccola
När vi lagar mat med räkor så brukar vi alltid använda oskalade räkor. Smaken är oslagbar. För att få ut det mesta av eller ur räkorna brukar jag också spara skalen för att koka fond
Perfekt till brunchen eller som lunch. Gott och riktigt mättande. Många drar sig säkert för att göra Eggs Benedict på grund av Hollandaisesåsen, och tyvärr så är det INTE okej med köpt sås här
Varje år försöker jag göra nåt nytt till julbordet och sist blev det den här gubbröran, som jag serverade i portionsglas (lånade av mina föräldrar, som i sin tur fått dem i arv efter farmor)
1. Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten. 2. Skiva chilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen
Det var längesen vi lagade finmiddag men i lördags lyxade vi till det lite extra. Vi hade öppnat en flaska champagne i fredags och kände för att laga nåt som passade till den på lördagen
En tallrik med några tapas-rätter, blev lördagens middag. Jag lyxade med en golfrunda tillsammans med goa tjejer och tidig middag på golfklubbens restaurang - som serverar den godaste mat man kan tänka sig