Fisk

Fisk

  • 3 Recept
Ugnsbakad lax med fetaost

Ugnsbakad lax med fetaost

1. 2 kg laxfilé. 1salt. 11 msk pressad citron. 1150 g fetaost. 12 dl grekisk yoghurt. 10. 5 dl frysta provencalska örtkryddor
Ugnsbakad lax i hummersås

Ugnsbakad lax i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram laxfilé(er) 3 msk hummerfond , Touch of Taste 1 dl vatten 1 dl crème fraiche 2,5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 msk röd stenbitsrom 1 msk dill , finklippt 1 odefinierad peppar Köp receptet