Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Glaserade revbensspjäll. 18. 45. 00 ♥ 2015-02-22. Igår åt jag något så gott som revben till middag. Pappa brukar laga det där hemma och de han gör blir oftast jättegoda
Hej vänner,. Idag blev det en vegetarisk lunch av lite rester från kylen. Jag fick ett ryck och rensade ut klädkammaren i sovrummet, väldigt befriande, men nu är förrådet helt fullt istället
Ikväll ska jag laga kycklinglever med bacon och det vattnas redan i munnen. Detta blir andra gången jag provar att laga en maträtt med kycklinglever och nu när jag har nästan 1kg kycklinglever i frysen så är det lika bra att köra på
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Om jag fick välja en enda sak som bara måste finnas på julbordet, så är det just Janssons frestelse. Och den ska vara gjord på fast potatis, rikligt med ansjovis och gul lök
Blanda havregryn och mjölk och låt det svälla så länge du river den gula löken och pressar vitlöken. Blanda alla ingredienser gärna i hushållsassistent ca 5 min
Marinera fläskytterfilén 1 dygn och stek sedan i ugnen, köttet blir saftigt, mört och smakrikt. Här serverat med lime och myntaris, sparris, avocado och mangochutney
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp