Så här gör du. 24 timmar. Lös jästen i vattnet. Blanda ihop alla ingredienser i en skål till en deg. Täck med plast och ställ i kylen för att jäsa ca 20 timmar
Sätt ugnen på 250 grader. Lägg bakplåtspapper på plåten. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Finfördela margarinet i mjölblandningen med en matgaffel
Hittade ett nytt recept på kalljästa frallor som jag givetvis bara måste prova. Lättbakat och gott. 25 g jäst6 dl kallt vatten1 msk honung1,5 tsk flingsalt2,5 dl havregryn0,5 dl linfrö10 dl vetemjöl specialRör ut jästen i vattnet i en stor bunke
Jag hade trott att de skulle bli ungefär som grahamsbullar eller nån annan av mina frallor i konsistensen, men istället var de sådär sega och tuggiga som surdegsbröd brukar vara