Fläskfilé i skivor och kycklingfilé i större grytbitar. 1 kg fläskfilé eller kycklingfilé ca ( brukar ta 1 fläskfilé + 2 kycklingfilé till en sats marinad)
PARMESANKYCKLING MED ZUCCHINI- & POTATISGRATÄNG. Skär 900 g kycklingfilé i tunna skivor. Paolos middag. Dagens middag är inspirerad av Paolo Roberto och Ulrika som bjöd på detta i våras, tack för middagstipset
Skär kycklingfiléerna i ganska stora strimlor. 3 stora kycklingfiléer 2 paprikor 1 rödlök2 tomater potatis. Lägg sedan lök, paprika och kyckling i ugnsformen tillsammans med potatisen och ställ in i ugnen igen i ca 30-45 minuter. 3 stora kycklingfiléer 2 paprikor 1 rödlök
Krydda kycklingen med salt och peppar och bryn den på båda sidor i en stekpanna med olja. Rör ihop ajvar relish, crème fraiche och pressad vitlök, och klicka över kycklingen
Får jag kanske tipsa om kyckling ikväll. Ja, skippa fredagstacosen och gör kyckling idag istället tycker jag, jag lovar att detta är precis lika fredagsgott som tacos är, och definitivt mindre uttjatat