Tillsätt köttfärsen. Låt köttfärslimpan vila några minuter innan du skivar upp den. Grädda köttfärslimpan mitt i ugnen i 175°C 45-60 minuter så att den blir genomstekt och får lite färg
Kassler Puttanesca. Hej och godkväll. Även idag lider dagen, och veckan, mot sitt slut när jag till sist kommer till skott med att sätta mig vid datorn en stund
Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor. Bryn köttet på båda sidor i smör eller olja i en stor stekpanna
Lägg köttbiten i en gryta som tål ugn. Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Ta sedan ut grytan och dela köttet genom att dra i det med två gafflar
Jag upplevde det som köttigare, med mindre fett som släppte vid stekning. Jag använde fläskytterfilé igen, ett kött som passar jättebra just här eftersom grytan ska puttra en stund
Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten. Tag upp och torka av köttet. Bryn köttet i olivolja och lägg sedan över filén i en ugnsfast form
Gör så här Skär köttet i lagom tärningar och stek snabbt på hög värme tills det fått färg. Här färdig att serverasIngredienser 500g Nötkött (grytbitar, högrev eller fransyska)
Köttet blir också särskilt mört och fint av marineringen. Putsa köttet och skär det i tärningar. Blanda alla ingredienserna till marinaden och häll den över köttet
Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Ni vet de gånger man inte planerat något, inte tagit upp något ur frysen och är vrålhungrig när man kommer hem kl fem