Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Lchf Kycklinggryta med Senap och Timjan. Idag använde jag denna kombon, i en gryta med kycklingfiléer. Jag använder oftast innerfiléer, när jag gör grytor och burgare av kyckling, billigt och bra
Kyckling, soltorkade tomater och örter gifter sig så fint tillsammans och detta är en relativt enkel rätt som fungerar lika bra till vardagsmiddagen som till festligare tillfällen
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
En väldigt god gratäng på kycklingfilé med soltorkade tomater- och basilikasås. 4 portioner4 kycklingfiléer, ca 500 gSaltPeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja3 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomaterSätt ugnen på 200 grader. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör. Häll såsen över kycklingen och gratinera i 10 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 g. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Blanda alla övriga ingridienser (utom fetaost), krydda valfritt och häll över kycklingen. 4 kycklingfileér. Krydda & bryn kycklingen runtom så den får fin färg (Jag klippte den i småkuber ca 2*2 cm). 4 kycklingfileér