Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Fiskgratäng är gott som mitt-i-veckan mat och resterna är kanon att ta med i lunchlådan. En skvätt hummerfond och en klick dijonsenap piffar till gratängsåsen och ger den lite mer karaktär
Jag har tappat lusten att planera min mat på sistone. Jag har behövt ny inspiration. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Jag är tillbaka. Igen. Denna gång beror avbrottet på att jag avslutat gammalt jobb och påbörjat nytt. Plus att vi är mitt uppe i inskolningen av dottern
Vi har fullständigt snöat in på fisk denna våren och det är mat som hör vår och sommar till. Det är lättsmällt mat och denna rätten är så fantastiskt enkel att laga och den smakar helt underbart