Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
Värm ugnen till 225°. Koka cannellonirören enligt anvisningarna på förpackningen. Låt dem rinna av. Häll de krossade tomaterna i en kastrull och koka ihop dem något
Sätt på ugnen, 225 grader. Skala och skiva potatisen ganska tunt, smörj en form med smör. Lägg i potatisen, salta och peppra, pressa i två vitlöksklyftor häll i grädden och mjölken
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Det är Fars dag idag och jag har äntligen lite tid att sätta mig o fixa lite bilder från kameran, uppdatera Kryddburken och förbereda en del inlägg för veckan
Alltså finns det nåt godare än en smaskig gratäng. Med smält ost och krämigt innehåll. Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås