Morots- och halloumibiffar Ingredienser Portioner. 8 st 250 g morötter 1 halloumiost (à 200 g) 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1 tsk chiliflakes salt 1 krm svartpeppar olja Tillbehör bulgur sallad hummus Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kalkonfärsbiffar med sötpotatispommes 2 stora sötpotatisar. 0,75 dl maizena. neutral olja. salt. 2 dl fet naturell yoghurt. 75-100 g fetaost. salt och peppar www.koket.se
Halloumi- och zucchinibiffar med yoghurtpickles 400 g zucchini, riven. 1 halloumi. 1 burk vita bönor. 1-2 dl rismjöl. 2 vitlöksklyftor. 1 knippe persilja, hackad www.koket.se
Filodegspaj med kantareller, purjolök och vällagrad ost 250 g fryst filodeg, tinad. 25 g smör. 1 purjolök. 500 g färska kantareller. olja och smör, till stekning www.koket.se