Okej, är ni klara. För nu fortsätter vi med mina dumplings. Receptet blev som det blev för att det var det som fanns hemma, hitta på efter smak, inspiration och fantasi
Yum woon sen är en thailändsk sallad som görs på glasnudlar. Yum Woon Sen recept. Glasnudlar är vita när de är torra, men blir transparenta när man lägger dem i vatten och tillagar dem
Yum Cha betyder ordagrant att dricka te men det är också samlingsnamnet för en hemskt trevlig ritual på tehusen över hela Kina, man dricker te och äter små ångkokta eller friterade knyten med olika fyllningar, funkar som frukost, brunch eller middag
1. Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Sila av vattnet. 2. Koka räkor och fläskfärs. Häll av det mesta av vattnet och tillsätt glasnudlarna
Combine Swerve, espresso powder, and cocoa in small saucepan. Slowly add in the heavy cream. Bring mixture to a slow boil, reduce heat slightly and simmer for 10-15 minutes
Kokar blandfärsen i ca. 1 dl vatten, när den är färdig låt den kallna. Lägg nudlarna i varmt vatten ungefär 15 minuter och koka dem tills dem blir genomskinliga
Det är en syrlig svampsoppa som är inspirerad av en thailändsk Tom Yum. Har man inte Tom Yum-buljongtärningar kan man ersätta med citron- eller limejuice samt lite chili
Take out the bread and let it sit under a cloth for a while before cutting up and enjoying it, yum. Det är inte ofta jag bakar glutenfritt bröd hemma men när jag fick chansen kunde jag inte motstå den
Jag fick besök från Schweiz nu i sommar och de hade med sig några förpackningar åt mig, yum. Något som jag är svag för är nougat och hasselnöt, och båda smakerna passar fantastiskt bra ihop
YUM. Nyårs väntar runt knuten, så här kommer lite tips på snittar till nyårsafton. Häng på, för det kommer även tips på förrätt, varmrätt och efterrätt
YUM. 16 Februari 2019. Kolaskumbollar med salt kolafyllning. Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar skumbollar och nu har jag nog gjort de godaste skumbollarna någonsin - Kolaskumbollar med salt kolafyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.