Årets påskbuffé
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers
  • 2 knippen grön sparris
  • Mjölfri/glutenfri Västerbottenostpaj, 1 stor paj (jag tog en 30x20 cm form)
  •  
  • Pajskal
  • 3 dl mandelmjöl
  • ½ dl skalade sesamfrön
  • 1 msk fiberhust
  • 1 tsk salt
  • 40 g smör
  • 1 ägg
  •  
  • Fyllning
  • 300 g riven Västerbottenost
  • 4 ägg 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 krm salt
  • 1 ½ krm svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk röd caviar (75 g)
  • gräslök
  • Pappas påskskinka, 15 bufféport.
  • 2 kg rimmad, benfri skinka
  • 1 msk torkad timjan
  •  
  • Griljering
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk kinesisk soya
  • 1 msk osötad senap
  • 2 msk finhackad färsk/fryst persilja
  • 1 tsk torkad timjan
  • Kavringssnittar med kräftröra, ca 16 st 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
  • 1 dl majonäs
  • 2-3 msk riven pepparrot
  • 2-3 msk hackad dill
  • 1 msk pressad citron
  • salt och svartpeppar
  • 8 skivor rågbröd/kavring (jag använde bröd gjord på denna mix från Bagerina)
  • Mascarpone- och citroncreme med persikopurè, 8-12 mindre desserter (jag gjorde 12 små)
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g mascarpone alt. cream cheese
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • ½ dl florsocker eller annan sötning
  • 2 burkar 190 g persikopuré (för bebisar)
  • physalis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.