Årets midsommarsill – Gransill!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 pers
  • LAG
  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 burk femminuterssill
  • 0,5 dl nyskördade späda granskott
  • 0,5 fint skivad rödlök
  • 2 cm skivad pepparrot
  • 1 Koka ihop lagen och låt kallna.
  • 2 Skölj granskotten ordentligt.
  • 3 Häll av den gamla lagen på femminuterssillen.
  • 4 Varva lök, pepparrot, sill och granskott i en fin kruka eller burk. Häll över lagen och låt stå ett dygn.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.