Till och med min militanta köttätare till sambo uppskattade den här rätten *blink*. Det var länge sen jag provade ett nytt vegetariskt recept men när jag såg detta i tidningen Mer smak blev jag sugen att testa
Servera din korvstroganoffmedris och gröna ärtor. KorvStroganoff. Skär korven i ganska små bitar. vattnet och lägg upp ärtorna i en skål eller blanda med det kokta riset
Stek falukorv och lök i en klick smör, pressa ner vitlök. Krydda med örtsalt och peppar. Koka ris. Korv,. Du behöver4 portioner4 portioner ris1 burk majs2 dl findus ärtor1/2 falukorv1 gul lök1 vitlöksklyfta1 morotÖrtsaltSvartpeppar2 dl créme fraiche franska örter2 dl vispgrädde3 msk ketchupGör såhärSkär falukorven i mindre bitar och finhacka lök. 4 portioner ris. 1/2 falukorv
Servera tillsammans medris och grönt. Smaka av med salt och peppar och ev. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Jag serverar min Stroganoffmedris och grönsaker. Medankorv och lök stekes gör du såsen. Låt småkoka några minuter innan du smakar av med mer salt, nymalen peppar och chilisås
Servera medris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Servera med kokt ris och en god sallad till. Och framför allt är ni klara med julklappsinköpen. För ett tag sedan råkade jag se ett recept på korvstroganoff och det receptet har följt mig ett bra tag
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.