Detta är lchf varianten med denna focaccia men kör vanligt vitt bröd till scampin om ni inte äter LCHF så har ni en supergod rätt som passar till förrätt
Riv och blanda allt utom scampi, musslor och rödlök. 11 klyfta vitlök. 110 scampi, skalade och halverade. 1Topping100 g parmesan 200 g cheddar 100 g roquefort 1 klyfta vitlök vitpeppar, grovmald salvia , färsk libbsticka, färsk 10 scampi, skalade och halverade 20 musslor, kokta i skal 1 rödlök, tunna ringarBlanda alla ingredienser till degen i 8 minuter. Grädda i ugnen på 250 grader, gärna direkt på en baksten/en plåt som redan står i ugnen
Blanda olja med vitlök, sesamolja och sojasås och dra ett par drag med pepparkvarnen. Pensla knytena med ett tunt lager neutral olja och sätt in plåten i ugnen, långt ner
Hacka vitlök och citronmeliss fint och blanda med oljan. Har ni aldrig ätit tigerräkor (eller scampi som de också heter) förut måste ni lova att testa det här receptet, de är helt fantastiskt goda att grilla
Blanda ner finhackad lök, vitlök, finhackade örter och chili och låta fräsa några minuter. Det övre vänstra hörnet visar blid på Green Curry med kyckling och Scampi med äggnudlar och thaibasilika
Några scampi. Trä upp dem på spetten och grilla dem på utegrill eller i ugnen (225 grader är lagom) i ca 10-15 minuter (det räcker eftersom kasslern redan är rökt). 1 vitlöksklyfta. 1 msk philadelphia vitlök & örter
Pressa ner vitlök och blanda ner nudlarna och sweet chilisåsen. Grilla spetten i ugnen (eller på utegrillen), scampin bara någon minut på varje sida eller kycklingen ett par minuter på varje sida tills de är färdiga
Blanda cajunkrydda, vitlök, svartpeppar, kajennpeppar, spiskummin, smör, chilisås, worcestershiresås, senap, pepparsås, citronsaft och rökarom i en stor skål