På ett enkelt sätt kan du piffa upp dina vanligachokladmuffins, lägg till lite vita chokladknappar. Här har jag provat med lite vita chokladknappar och vad säger ni
Dela oreokakorna och skrapa bort den vita krämen. Varje år måste jag prova något nytt och i år blev det jordhögar med krälande maskar, eller är det kanske chokladmuffins med smulade oreokakor och godismaskar
Smält den vita chokladen. Ställ formarna sedan i en muffinsplåt. Fondanten är klar när smeten rest sitt och fått en rundning på ytan och det syns att den är något hård, ungefär som en muffins
Låt svalna något innan du skedar över den vita chokladen på muffinsen. Sätt ugnen på 180 grader och ställ ut muffinsformarna på en plåt. Skeda över smeten i formarna och grädda i ca 10-18 minuter tills muffinsarna har fått en fin färg och rest sig
Grädden färgades grön, linjerna ‘ritades’ ut med vita minimarshmallows och målen gjordes av havreflarn, vilket jag för övrigt hittade ett bra recept på och skall använda på annat sätt snarast
Knickerbocker Bar & Grill påminner om ett steak house fast billigare och utan vita dukar. Då är vi tillbaka i Svedala efter en toppenvecka i NYC, det var inte äppelprovning i Kivik den här gången