Dessa glutenfriamuffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Hon hade med sig glutenfriablåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Och den kommer i form av en brownie med apelsincest ochvalnötter. Det är så pass förvirrande att jag bestämde mig för att strunta i att hoppa på mitt flyg till Milano i morse, och istället stanna hemma några dagar extra så att jag får all information jag behöver från Skatteverket innan jag tar tag i att prata med Agenzia delle Entrate (Skatteverket i Italien)
Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. Du behöver. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här
Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj och kanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min. 1 dl valnötter grovhackade
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt. * Vaniljyoghurt ger en god härlig vaniljsmak, denna går ju att växla med t ex hallonyoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.