Rör ner choklad och florsocker och smaksätt med pistagenötterna. ½ dl fint hackade pistagenötter. Smält 150 g vit choklad i vattenbad, låt chokladen svalna och rör om ordentligt. 150 g vit choklad. 150 g vit choklad
Det är bakelser rullade i massor av färggrannt strössel och som innehåller pistagebotten (rulltårta), passionsfruktsmousse som är väldigt lättlagad och i mitten gömmer sig en liten "överraskning" i form av vitchokladtryffel
Tryffel med rödbeta. Dekorera med hackade pistagenötter. Mörk tryffel till dekoration. 225 g ljus eller vit choklad, vi använder Valrhona dulcey. 225 g ljus eller vit choklad, vi använder Valrhona dulcey
Jag knockades direkt av ett recept på en vitchokladtryffel med lingon, som jag nu ser står som en favorit bland julgodiset för fröken Picki själv sedan ett par år
Många liksom jag tycker att julen blivit för kommersialiserad där fokus fastnat på de dyra julklapparna, de pråliga kulorna i granen, det ytliga och kalla istället för att fokusera på julens viktiga budskap - kärleken