Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Nu är det dax att göra lite äppelkakor och annat gott av alla äpplen som ni har hemma i trädgården, eller gör som jag köp i butiken… älgen åt upp vårt äppelträd
Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Här nedan kommer två av mina favoriter från krogtiden. Svensk Midsommarmat Inlagd sill i olika former hör ju verkligen till i vårt traditionella firande av Midsommar
Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och lite chips medan vi väntade på att alla ska komma
Denna gång blev det tvåsorters bullar. Här hemma har degmaskinen varit i full gång. Jag har varit ledig idag och självklart passar jag på att baka lite, så att jag kan fylla frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.