En grymt god middag som nästan krävde omtag av mat, mmm vad gott det var. Red ev med lite maizena om den behöver bli lite tjockareSmaka av med ev lite vitpeppar
Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer tillfisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna så får den så himla god smak och en knaprig yta
Du kan välja vilken vit och fast fisk som helst. Vispa ihop äggulor, saffranshonung, limesaft, limerasp, en liten pressad vitlökklyfta och några korn flingsalt i en rostfri bunke
Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vitfisk som helst. Tillfisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK)
Ha på lite salt och vitpeppar på fisken. Jag har inte alltid varit förtjust i vit sparris. Vi stannade till i den vackra tyska staden Dresden för att äta middag
Finhacka löken och fräs den snabbt i smör, häll i buljong och vitt vin och låt det koka upp. Middagen kan vi absolut också rekommendera, såsen funkar garanterat fint till de flesta firrar om ni inte vill ha just hälleflundra på era tallrikar