Häll i vinet och höj temperaturen och låt koka upp. 1 kg blåmusslor / 1 liten gul lök / 1 vitlöksklyfta / 50 g smör / 4 dl torrt vitt vin / svartpeppar från kvarn. 1 kg blåmusslor. / 4 dl torrt vitt vin
Vinkokta musslor. Häll på vinet. //Malin Vinkokta musslor. 5 dl vitt vin. 5 dl vitt vin. Musslor gör jag väldigt sällan, vilken egentligen är konstigt eftersom det både är billigt, gott och lättlagat
Tillsätt vinet och låt det koka upp. Igår gjorde jag blåmusslor för första gången, ja jag vet, inte riktigt klokt att jag inte testat innan, men nu äntligen och det blev sjukt gott
Moules marinés kallas dessa vitvinsångadeblåmusslor när de serveras i Frankrike. Fräs hackad lök och vitlök i smör i en stor kastrull, häll på vinet, grädden, lägg i buljongtärningen och tomatpurén
Nog för att den bästa säsongen för blåmusslorna är på våren, innan de leker. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Det vill säga vinkokta musslor med en skvätt grädde. Servera med gott bröd och gott vitt vin. Moules creme 1 kg färska blåmusslor 4 st hackade klyftorn vitlök 2 st hackade schalottenlökar 3 msk olivolja salt och peppar 3 dl grädde 40% Hackad persilja 1 dl torrt vitt vin Skölj och rensa musslorna genom att skrubba skalet och skrapa bort smuts och skräp. Häll i musslorna och vinet, sätt på lock och låt koka ca 5 minuter. 1 kg färska blåmusslor. 1 dl torrt vitt vin
I med tomatpurén, vin, timjan och musslor. Ca 2 port800 g blåmusslor med skal (frysta)1-2 msk färsk timjan1,5 dl vitt vin1 fänkålsstånd2 vitlöksklyftor1,5 msk tomatpuré1,5 dl grädde1 röd chilisalt och pepparFinhacka lök, vitlök och chili. 800 g blåmusslor med skal (frysta)
Klassiskt goda Vinkokta musslor. häll på vinet, salta och peppra och låt koka ihop ngn minut. 2 kg blåmusslor. 5 dl vitt torrt vin. et 2 kg blåmusslor. 5 dl vitt torrt vin
Ilbland har jag också gjort soppan extra festlig med vinkoktablåmusslor istället för de "burkade". Tillsätt vin och buljongtärning och låt det koka ett par minuter
Det var två av de tips jag fick på Facebook, så nästa gång det vankas vinkokta musslor ska jag gå på era andra tips och köpa hem vinet Bereich Nierstein samt smaksätta med lite chili och koriander