500 g fett vildsvinskött, grovmalet. 1Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad. 1Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem
Lördagen bjuder förmodligen på något med vildsvin sen får söndagen överraska oss. Sist vi anslöt den till elnätet så grillade vi på hamburgare, eller hemburgare som dom även så fyndigt kallas
Det är herr Mårtensson som stått vid spisen och komponerat middagen idag och resultatet blev alltså en vildsvinsburgare med två olika röror som verkligen passade till smakerna i hamburgaren
Vi invigde vår lilla knallorangea klotgrill och fixade hemmagjorda hamburgare. När jag gör hamburgare använder jag alltid blandfärs - minst 30 % fläsk och resten nöt/vildsvin eller annan mager färs