Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan smält smör och filmjölk!
Blanda ihop degen och dela upp i 4 lika delar, smörj sedan 4 Creme brulle formar eller liknande ugnsfast formar och baka dem däri för att få dem jämna och fina!
Baka dem sedan i 15 minuter på 225 grader i mitten av ugnen!
När dem är klara pensla med smör och strö på baconkrisp ”knaperstekt tärnad bacon” och senapsfrö
Your email address will not be published. Chefredaktör för BBQLovers. Blue Cheese Bacon Dream – BBQLoversBurgerOpen2016Shiitake Cheese Burger – BBQLoversBurgerOpenCheeses – BBQLoversBurgerOpenHBT-Burgarn – BBQLoversBurgeropen2016PE’sPLaZzAs BBQ BurgerGöta Elf´s Burgaren – BBQLover BurgerOpen2016Brutal Pirates Burger – Bidrag BBQLoversBurgerOpenMore is More – BBQLoversBurgerOpen2016
Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar
Nötfärsburgare med bacon och ost blir en cowboy burger, en god dressing från landet Annorlunda och en BBQ-sås tillsammans med en sallad, perfekt att slänga ihop bara man har allt hemma
Your email address will not be published. Smash burger går ut på att du med lätt hand utan att packa för mycket formar en boll med några lätta tryck, (rulla inte) som en stor köttbulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.