Svampdolmar med Halloumi och Rödbetstimbaler var de vegetariska huvudrollsinnehavarna. Svensk-Grekisk Tapasbuffé Tack alla snälla läsare för all uppvaktning igår
Den första delen av tre lättlagade veganska studentbuffér. En viktig sak att tänka på är att en buffé inte alltid blir bättre bara för att den är större
I dagens Metro tipsar vi om en glad och grön valborgsbuffé. På buffébilden finns bakad rödlök, bär med italiensk maräng, krämig vitkålssallad, potatissallad med rädisor och massa riven pepparrot, rostad majssalsa, lättbakad sparris och morötter, sallad med fetaost och spenat, nötbröd och en kikärts & nötröra
Jag gjorde dessa till mina systrars studentmottagning, perfekt storlek för buffé. Nu tänkte jag bjuda på ett smarrigt recept, nämligen på minitacopajer
Det går utmärkt att använda receptet och rulla varje zucchiniplatta med samma ingredienser, trä sedan igenom en tandpetare och du har en finfin snitt till drinken, som förrätt eller minimat på buffén =)
Till julbord eller andra bufféer, till pasta med italiensk touch av basilika, vitlök och basilika eller varför inte krydda den som en vanlig köttbulle med kryddpeppar och muskot och servera till potatismos