En vegetarisk valborgsbuffé
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 1 burk, 400g avrunna kikärtor
  • 1 dl hasselnötter
  • 1 dl färskost
  • 2 msk olja
  • 1 knippe bladpersilja
  • salt & peppar
  • 1 litet färskt vitkålshuvud
  • 1 salladslök 1 avokado 2 dl riven västerbottenost
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 msk olja
  • salt & peppar
  • 800 g primörpotatis
  • 1 knippe rädisor
  • 100 g sockerärtor
  • 2 msk nyriven pepparrot
  • olivolja
  • vitvinsvinäger
  • salt & peppar
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe morötter
  • 1 citron 2 msk rapsolja
  • salt & peppar
  • 1 burk, 340g avrunnen majs
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 knippe koriander
  • 1 chili, t. ex. spansk peppar
  • salt och peppar
  • 8 röda lökar
  • olivolja
  • salt & peppar
  • 40 g färsk spenat
  • parmesan
  • 50 g valnötter
  • 1 citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.