Inte varje dag man får vara med om det. Har egentligen ingen annan lust än att bara vara här framför datorn med bildredigeringsprogram eller ta en cykeltur till det där björnbärsstället jag såg häromdagen
Dom var ju så enkla att göra. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Jag är egentligen av den åsikten att ska det vara så ska det vara. Man måste få frossa då och då. Idag har jag bakat beviset på att nyttigt kan vara hur gott som helst
Endast fantasin sätter gränser för hur man kan variera sin chokladmousse. Givetvis går det utmärkt även med vanlig kakao, men rawvarianten har en fylligare och mindre besk chokladsmak
Så här kommer min variant, jag vill tillägga att det här receptet var tidskrävande, men man kan faktiskt hoppa vissa moment, för nu är det först en botten, sen en mjölkchokladkräm med lakrits, en salt karamellmousse och slutligen en mörk chokladganache
Jag fick någon pressrelease på mailen i veckan från någon institution (kan ha varit Livsmedelsverket) som sa att för tre år sedan var främsta anledingen till att man försökte minska sitt matsvinn att det var oekonomiskt
Jag letade efter lakritskola och lakritschoklad när jag var i Italien sist och ville köpa med mig något godis hem men hittade inte denna kombination alls
Att ha tusen och en tankar och idéer om vad man vill göra kan ibland också varahämmande. Så är det hos oss och det var inte det lättaste att få upp barnen i morses för att gå till förskolan igen