En rätt som är återkommandepå min och Mr C matlista (japp vi har två listor, eftersom killarna äter kött) är den här auberginelasagnen, en perfekt rätt för dig som vill laga lite mer vegetariskt
Jag vet ju vad jag ska hålla utkik efter i ingredienslistan, men det är så skönt att slippa stå och kisa vid boxarna och istället bara gå efter märkningen
När din hjärna tror sig äta ost, men din mun säger att ”nej fy fan vad är det här. Hjärnan vill att det den äter ska motsvara vadden förväntar sig – och munnen vill ha balans mellan olika smaker och texturer
mitt mål i livet är inte att vifta framför näsan vad jag har för identitet, snarare vad jag gör för att skapaen bättre omgivning för mig själv och för flera, om det ska viftas (dvs
I stället tog jag rosmarin, trattkantareller i såväl färskt som torkat skick, vitt vin, lagerblad, och slutligen avsevärt mycket mindre av tomatkonserv än vad jag brukar
Det är så nice just för att man bara kan blanda ihop något protein, valfria grönsaker och ris, slänga på ett stekt ägg och vips så har manen koreansk pyttipanna typ
Här får ni iaf ett smakprov påvad dem tycker manskalläta. Tycker inte att dem är speciellt nytänkande men här klicka här för att kika in på deras hemsida för att läsa vad dem tycker
Tyvärr så finns det allt för många människor som inte kan ta eget ansvar utan måste ha någon över sig som talar om exakt vadmanska göra, äta, och tycka
fy vad tråkigt de är när man ser fram emot att skaka lite rumpa. Nu ska vi äta lite lunch snart ,. SENska jag söndagsmysa för hela slanten med chips och film med M