Vad kul. Närman bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Gräddningstiden kan variera från ugn till ugn. Finns ju så mycket gott man kan baka med dessa bär. Alla ni som har vinbär kvar i frysen kan skatta er lyckliga
Närman gör cakepops-favoriter och har fullt upp. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då manhar ett pressat tidsschema att följa
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Närmanhar en budapest med hallon att servera. Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade den som sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
Apelsinsmaken gör också mandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. 1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Har massor av mat i frysen, men man kan ju inte bara äta kyckling eller kött, haha. Hittade köttfärs och haricot verts i frysen, tacokrydda i skafferiet (LCHF-klubbens tacokrydda som är uuurgod och dessutom inte innehåller socker eller jäst), krossade tomater, vispgrädde och ruccola fanns i kylen
Vi tog en tripp genom vårt lilla Hjo, här har det varit slöjdmässa i helgen så stan har fullkomligt invaderats av turister, vi åt glass i hamnen, kikade på båtar och tjejerna lekte på lekplatsen
Man kan öka mängden fiberhusk något om man vill ha en fastare konsistent på brödet, dock har jag personligen väldigt svårt för när det blir för stora mängder fiberhusk i bakverk/maträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.