Frågan är bara vad pumpan – som var i soppan – och på bilden heter. Vad var det som gjorde den så bra. Och här i Brasilien går den under namnet abóbora cabotiá
Gör klassikern moussaka med tomatig köttfärssåsvarvad med aubergine i tunna skivor. Vill du testa något nytt är både kanel och kakao såväl som muskotnöt andra alternativ som ger fyllighet och djup och rundar av smaken av den syrliga tomaten
Inne på grönsaksavdelningen där jag hade plockat ihop vad som skulle vara i den klassiska franska lantgrytan från Bourgogne så kom man lite utan att man märkte det till fruktavdelningen
Det innebär att jag helt enkelt livesänder när jag lagar olika maträtter, men att ni som tittar också fått möjligheten att köpa hem ingredienserna till rätten som ska lagas och kan laga den samtidigt som mig medan ni ser vad och hur jag gör, och kan få tips, råd och hjälp medan vi lagar maten tillsammans
Men vad spelar det för roll – i slutändan var de här paprikorna riktigt goda. Säkert skulle någon som kan det här med indisk matlagning fnysa lite och mumla något om vad som är riktig indisk mat
Vad jag har rekommenderat härärvad jag tror finns i mixed spice. Skall man göra den för hand får man nog ta en hel påse torrjäst eller motsvarande mängd färsk
Det var bara att ge sig i kast att leta reta på vad detta var och sedan förbereda sig för att göra just den såsen eftersom jag inte kunde hitta den ute i butiken