Jag kan inte påstå att jag är något stort fan av tofu egentligen – jag tycker den är rätt knepig både smak- och konsistensmässigt – men nu köpte vi en färdigmarinerad som var god
Att däremot använda ordentliga råvaror och laga mat från grunden är för oss självklart och har alltid varit, vi vill helt enkelt veta vad det är vi stoppar i oss och att det inte är fyllt med en massa (ursäkta språket) mög
Jag vet att många inte tycker om koriander och eftersom jag inte riktigt hade koll på vad mina gäster tyckte så struntade jag i koriander och det var tur visade det sig
Mitt byte från Iphoto till Bridge verkar, oavsett vad folk säger, ha trasslat till rejält. Vitkål är något vi sällan använder, men precis så som den tillagades igår kommer göras fler gånger – den smakade nästan lite sött
Vad otroligt mycket som händer där, måste absolut tillbaka och uppleva mer. Fler guldkorn att upptäcka är den smakrika svampbuljongen med ostronskivling och persiljerot eller något till synes så enkelt som att havregrynen ska rostas innan man gör chokladbollar och sen rullas i färskriven kokos
Bra genomgång i början om hur man ska skära grönsakerna eat me eller no eat me style, genomgång av ingredienserna både sojasåser och grönsaker och framför allt vad man ska änka på i den thailändska matlagningen nämligen att man ska balansera sött, salt, surtoch bittert
Sedan styrde vi kosan norr ut igen mot vad som visade sig vara ett fantastiskt smakäventyr. Om du är osäker på hur mycket det ska vara av allt så tänk att chilins heta smak ska vara i balans med limens syrlighet ochsaltets sälta