Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Torta de taco El Olmås. Det började med citron, lime, äpple, och en del andra mer normala smaker men degenererade snabbt till kombosmaker som kumquat/melon, chirimoya/fikon, huggorm/fräknar, bakelit/rödbrusig sjöman och helskägg/gröna ärter
Smörstekt Uerfilé med vitvinssås smaksatt med grönpeppar och syrliga äpplen. I vissa livsmedelsbutiker kan man köpa minipaprika och mindre spetsiga paprikor
Jag tror inte heller att den längre kallas så längre, för mina italienska släktningar som ringde på skype medan pajen stod i ugnen såg frågande ut när jag sa att vi höll på att laga torta svizzera
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Vispa ägg och socker pösigt med en elvisp. Dela och kärna ur äpplena men låt skalet sitta kvar. Tillsätt olja, apelsinskal och apelsinsaft medan du fortsätter att vispa
Koka upp och sjud tills vätskan nästan kokat in och äpplena blivit ett mos med bitar i. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i matberedaren med plastkniven monterad