persilja, några stjälkar. Lägg upp fisken och garnera med pepparroten, citronklyftor och dillkvistar. Skira smöret och riv pepparroten på fina sidan av rivjärnet
lite pressad citron. Strö persilja på fisken och häll därefter på det heta sardellsmöret, som gör att temperaturen går upp ett snäpp ytterligare och blir precis lagom
persilja. Blanda olivolja, saften från en halv citron, en ägggula och vispa ihop det. Alla känner vi till Torsk på Tallin men har ni sett och upplevt torsk på en bädd av grönsaker med en spegel av smör
Hårdkoka äggen, hacka fint och blanda med hackad dill och persilja. När allt är mer eller mindre klart för att äta lägger du ner några skivor citron och ett lagerblad i kastrullen och låter fisken snabbt koka upp i lagen
Rör i persiljan. smör till stekning. ca ½ tsk citronpeppar. Smält smöret i en kastrull. ½ pressad citron. Blanda ströbröd, salt och citronpeppar i en tallrik/skål med låg kant och vänd fisken i den (båda sidorna)
800 g torskfilé (i portionsbitar) 600 g fast potatis 200 g smör 5 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal och saft 4 msk olivolja 1 kruka färsk persilja, finhackad 0,5 fänkål 1 zucchini 100 g grönkål olivolja salt
ex persilja, dill, gräslök. Varsitt paket till barnen med endast torsk, lite pressad citron, minimajs och currysmör och ett till mig med goda grönsaker, vitlök, italiensk salladskrydda, citronpeppar och cayennepeppar
4 Potatismos 900 g potatis 2 dl mjölk salt peppar Rödbetor 500 g förkokta rödbetor 3 msk smör eller margarin 1/2 citron 1/2 förp, färsk persilja (à 20 g) Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong