Torsk dillsås recept

Kokt torsk i dillsås

Kokt torsk i dillsås

Skär torsken i ganska stora bitar. Kokt torsk i dillsås 3-4 port. 1 pkt torsk 400g. 1 pkt torsk. Hej på er. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Torsk i krämig dillsås - barnmat

Torsk i krämig dillsås - barnmat

100 g torsk (eller annan fisk). Åh vilken  l y c k a  - mitt 1. a egna recept på barnmat. Det va ju inte alls svårt
Kokt torsk med ägg- och dillsås

Kokt torsk med ägg- och dillsås

4 600 g torsk 900 g fast potatis 2 ägg 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

600 g torskfilé 2 msk olivolja flingsalt 2-4 msk smör 2 dl grekisk yoghurt 1 tsk ättiksprit 12 % 2 msk flytande honung 0,5 tsk salt 1 knippe dill 0,5 knippe gräslök 2 tsk dijonsenap 600 g färskpotatis 100 g rädisa (gärna med blasten kvar)
Panerad torsk med dillsås

Panerad torsk med dillsås

Panerad torsk med en supergod dillsås. Vänd torskfiléerna i mjöl och stek dem i (mycket) smör. 1 paket fryst torsk (400 gram). 1 paket fryst torsk (400 gram)
Smörstekt torsk med dillsås

Smörstekt torsk med dillsås

Torskrygg. En av de allra enklaste och godaste fiskrätterna man kan tänka sig. Smörstekt torsk med dillsås
Mandelpanerad torsk med dillsås

Mandelpanerad torsk med dillsås

Dubbelpanerad torsk (som det här receptet, fast mjölet är utbytt mot mandelmjöl >>). Kall dillsås/skolans fisksås)
Torsk med dillsås

Torsk med dillsås

800 g torskrygg eller torskfilé. 800 g torskrygg eller torskfilé (kokt, kall, riven potatis) en klick smör
Panerad torsk med kokt potatis & dillsås

Panerad torsk med kokt potatis & dillsås

Så idag blev det torsk till middag, panerad torsk. Servera med den kokta potatisen och dillsåsen. Tag fram torsken i god tid innan om du har fryst fisk, färsk är godare men fryst funkar också
Stekt torsk med dillsås och ärter

Stekt torsk med dillsås och ärter

4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Torsk med ägg- och dillsås

Torsk med ägg- och dillsås

Torskfiléer. Torskfiléer. Sätt ugnen på 200 °C och lägg torskfiléerna på en bakplåtspappersklädd plåt. Du behöver