Häll sedan i kokosmjölken och äggen och blanda om ordentligt. 4 ägg. 2 tsk bikarbonat eller bakpulver. 4 ägg 4 dl kokosmjölk. 2 tsk bikarbonat eller bakpulver
Vispa ihop hälften av mjölken med äggen. Tjockpannkaka. Den här varianten har inte de vanliga pannkaksproportionerna, den innehåller lite fler ägg en vanligt då jag tycker den blir fluffigare så här
Blanda ägg, gul lök, persilja, salt, peppar och hälften av mjölken i en bunke. 5 ägg. Sätt ugnen på 225°. Smörj en stor panna eller en ugnsfast form 20×20 cm och häll i smeten. Lägg på tomaterna och grädda ytterligare 10-20 minuter eller tills den har fått fin färg och stannat. 5 ägg 1½ dl vetemjöl
Tillsätt ägg, salt, socker och vaniljsocker. Ha ut smeten i långpanna, lägg ner äppelklyftorna snyggt. Sätt in i 225 grader varm ugn, ca 30-35 min. 3-4 ägg. 2 större äpplen
Vispa äggen fluffigt. Ev 2 msk Honung. 2 tsk Vaniljpulver. 2 tsk Citronskal. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. 2 msk Honung. 2 tsk V. 2 tsk C
Det var OTROLIGT länge sedan vi åt ”tjockpannkaka”. 5 ekologiska ägg. Värm ugnen till 225°. In i ugnen igen ca 25-30 minuter tills klar. 5 ekologiska ägg
Den här bondomeletten innehåller kokt, överbliven potatis, lite pålägg som salami och tomat och en bit purjolök som nästan börjat sjunga på sista versen
Knäck äggulorna i en skål för sig. Spara äggvitorna i en väl rengjord bunke. Vispa upp äggvita. Sätt ugnen på 200°C. Vispa samman äggulor, 2 dl mjöl, vaniljsocker och hälften av mjölken tills smeten är slät. Häll smeten i en smord ugnssäker form (ca 20x30 cm). Grädda mitt i ugnen, ca 25 minuter för stor form och ca 15 minuter för portionsformarna. Apelsin, grädde och rostade nötter passar utmärkt till 4 ägg. 2 dl + 1 tsk vetemjöl. 2 tsk vaniljsocker. 2 dl frysta blåbär (ca 100 g)