Tillaga Remouladsåsen. Tina rödspättan. 6 st Rödspättafile. 5 dl Gräslök - fryst. 1. 2. 3. Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på
Jag försöker lära mig att tillaga fisk på lite nya sätt och tänkte då att jag skulle prova pochering, som egentligen bara är ett tjusigt ord för att koka fisk
Det här var rätt två i Linas Matkasse och det var smidigt och enkelt och ingen fritering för denna utan fisken stektes i olja och potatisen tillagades i ugnen i tunna skivor
600 g rödspätta½ + ½ tsk salt½ + ½ krm vitpeppar200 g fryst spenat2 dl crème fraiche1 lime, saft och rivet skal1 msk honung200 g körsbärstomater, ev halveradeSätt ugnen på 200°. Tillaga i ugnen i ca 20 minuter. 600 g rödspätta. 200 g fryst spenat
Rödspättawraps. Stek på medelhög värme eller tillaga i ugn, 200 grader i ca 15 min. ex lax (varmrökt, kokt, stekt, kallrökt eller gravad) eller tonfisk men det passade bara så perfekt nu när Maxi sålde rödspätta för en sån billig slant – ca 800 gram för 70 kronor, det är lite mer än 5 middagar för min del